Elementaalinen äänikurssi, Turku

Tällä äänenkäyttöön syventyvällä tutkimusmatkalla liikumme vahvasti kehollistavan äänityöskentelyn äärellä, hengityksen ja äänenkäytön yhteyden löytämisessä, oman ilmaisuvoimamme tutkimisessa ja itsemme kohtaamisen äärellä sallivassa ilmapiirissä.

Jokainen 2h sessio on suunniteltu elementtiteeman mukaisesti, kokoonnumme yhteensä 5 kertaa yhteen. Harjoitukset ovat suunniteltu tukemaan lempeää läsnäoloa ja keskittymistä, sekä tekemään tilaa luovuuden virtaavuus kokemukselle, flowtilalle joka kantaa arjenkin keskellä.

"Oma kokemus ylitti todellakin täysillä kaikki odotukset mitä oli, mutta ihan sitä päätöksestä kun päätin lähteä mukaan - jota en epäröinyt hetkeäkään, se tuntu niin oikealta - tunsin että tää on joku iso ovi mistä mun täytyy kulkea kohti kukoistusta ja virtaavaa elämää takaisin linjaan itseni kanssa." Kurssilaisen palaute Keväällä 2024 alkaa jälleen Elementaalinen äänikurssi neljässä kaupungissa, Tampere, Turku, Helsinki ja ensimmäistä kertaa Jyväskylässä!

Ilmoittautuminen nyt auki!

Lue lisää kurssista ja tarkista aikataulut: https://www.vaskilintu.com/courses/

Lue lisää palautteita: https://www.vaskilintu.com/testimonials/

Hinnoittelu:

Super early bird 220e (sis. 24%alv) Early bird 250e (sis. 24%alv) Secod bird 300e (sis. 24%alv) Full price 320e (sis. 24%alv)

Ota yhteyttä jos tarvitset maksusuunnitelman tai olet vähävarainen.

320,00 €