Sound and Ritual RetreatsÄÄNI JA RITUAALI-RETRIITTI LAPPI
24-26.09


Syyskuussa Lappiin LOVI:n kanssa? Lisäinfoa ja varaukset lovi.ritual@gmail.com.


Liput: https://holvi.com/shop/vaskilintu/section/retreats/

Syyskuussa Lappiin LOVI:n kanssa? Lisäinfoa ja varaukset lovi.ritual@gmail.com.

*

Tule tutustumaan uudella tavalla omaan äänesi ja kehoyhteytesi voimaan syyskuussa 2021 Ääni ja Rituaali retriitille Lapin ruskaan ja väkeviin tunturimaisemiin.

Ääni ja musiikki ovat aikataidetta, hetken todistamista, itsetuntemuksen työkaluja. Silta, joka luo sanattoman vuorovaikutuksen itsemme, mutta myös toistemme välille. Kun ilmaisemme sitä mikä on autenttista ja totta meille tässä hetkessä, olemme väkevän ja puhtaan ilmaisun edessä. Rituaali on työkalu, joka helpottaa siirtymistä arkitodellisuudesta hetken ihmeellisyyteen. Olemisen kunnioittamista, fokuksen tuomista ja jonkin sanattoman äärelle laskeutumista. Laskeutumalla itseeni hengitän ihmisyyteni äärellä.

Kunnioitan itseäni kun valitsen tutustua, tuntea ja levätä ihossani ja äänessäni. Oli se sitten epämukavuutta, turhautumista, turtumusta, resistenssiä tai virtaavuutta, iloa, flowtilaa tai olemisen keveyttä. Äänen viisaus on silta, joka luo sanattoman vuorovaikutuksen itsemme, mutta myös toistemme välille.

-------

Mitä retriitti sisältää?

* Tunturivaelluksen

* Äänirentoutuksen/ Äänimatkan

* Lauluopetusta

* Voicework harjoituksia

* Saunarituaalin, jota varten opit saunalauluja

* Luontoyhteysharjoituksia

* Piirityöskentelyä

* 2 seremoniaa

* Laadukasta kasvisruokaa päivällinen, lounas, aamiainen.

* Upeat puitteet ja majoitus luonnonhelmassa Lapissa

__

Fasilitoijat:

Mikko Heikinpoika

Mikko Heikinpoika on vokalisti, multi-instrumentalisti ja musiikintuottaja Suomesta. Hän on uuden aallon livemuusikko, joka kutsuu esiin voimakkaan äänimatkan jossa yhdistyy muinaisia äänenmuodostustekniikoita, live-elektroniikkaa, liveluuppausta, maadottuneita rymejä ja syviä sydänjuuria koskettavia taajuuksia.Ammentaen pohjoismaisen ja siperialaisen musiikin juurista hän luo kokemuksen, joka tähtää muuntuneisiin tajunnantiloihin. Vaikuttuen luonnosta, mutta myös yltyvästä symbioosistamme teknologian kanssa, voimakkaat rytmit, äänimaisemat ja sielua ravisuttava tanssi kutoutuvat yhteen luodakseen tilaa transsille.

mikkoheikinpoika.com

Vaskilintu

Magdalena Sofia on vokalisti ja rituaalimuusikko. Magdalenaa inspiroi parantavat terapeuttiset aspektit seremoniallisessa musiikissa sekä kehollistettu holistinen äänityö ja opiskellut 2020 Nada Yogaa, eli joogista äänenfilosofiaa Pohjois-Intiassa. Magdalena on fasilitoinut holistisia äänityöpajoja 2019 vuodesta alkaen ja fasilitoi retriittejä, kursseja ja piirejä.

https://vaskilintu.com

VARAUKSET:

Varaa paikkasi: lovi.ritual@gmail.com

Korona info: Seuraamme paikallisia suosituksia maaliskuussa. Jos sinulla on korona-oireita tai olet ollut ennen retriittiä kontaktissa koronaan sairastuneiden kanssa, pyydämme ettet osallistu retriitille. Jos mahdollista, vähennä kontaktejasi ennen retriittiä. Suosittelemme korona-vilkun lataamista puhelimeesi. Maksamme takaisin koko maksun, jos et yllä esitetyistä syistä voi osallistua retriitille lääkärintodistusta vastaan.

Hinta: Early bird. 500e, täysihinta 560e