"Oma kokemus ylitti todellakin täysillä kaikki odotukset mitä oli, mutta ihan sitä päätöksestä kun päätin lähteä mukaan - jota en epäröinyt hetkeäkään, se tuntu niin oikealta - tunsin että tää on joku iso ovi mistä mun täytyy kulkea kohti kukoistusta ja virtaavaa elämää takaisin linjaan itseni kanssa."

Kurssilaisen palaute Keväällä 2024 alkaa jälleen Elementaalinen äänikurssi kolmessa kaupungissa, Tampere, Turku ja Helsinki.

Ilmoittautuminen nyt auki! 

Liput: https://holvi.com/shop/vaskilintumusic/section/elementaalinen-aanikurssi/

HELSINKI

Merkaba Center. Osoite: Merkaba center, Sörnäisten rantatie 33 C 3 krs, 00500 Helsinki, Suomi Tiistaisin klo: 17-19

MAA 9.4, ILMA 23.4, TULI 7.5, VESI 21.5 LOPPUSEREMONIA 28.5

TURKU

Suikkilan kartano. Suikkilan kartano, Satakunnantie 144, Turku, Finland, 20320 Turku

Keskiviikkoisin klo: 17-19 (paitsi 29.4 maanantai poikkeus!)

MAA 17.4, ILMA 29.4, TULI 15.5, VESI 22.5 LOPPUSEREMONIA 29.5

TAMPERE

Tila: Shen Garden, osoite: Finlaysoninkuja 9 (kerros 4B)

Perjantaisin klo: 18-20

MAA 12.4 ILMA 26.4 TULI 10.5 VESI 24.5 LOPPUSEREMONIA 31.5

Super early bird päättyy 15.2 250e (sis.24%ALV), 350e (sis. 24%ALV) 31.2 saakka jonka jälkeen 400e (sis. 24%ALV) täyshinta.

Ota yhteyttä jos tarvitset maksusuunnitelman tai olet vähävarainen.

Palautteita kurssista:

"Tila tuntui turvalliselta ja kurssille oli valikoitunut juuri sopiva porukka. Piiriin oli mukava tulla ja viimeisen illan huikea kokemus jätti kyllä syvän jäljen sydämeen! Ei edes sanat riitä!"

"Suosittelen kurssia kyllä aivan kaikille, jotka haluavat rohkaistua oman äänen äärellä ja tuntea kuinka jokin ikiaikainen koskettaa sielua! Se on niin kaunista!"

"Elementaalinen äänikurssi oli kauneutta ja rauhaa täynnä. Kurssille oli helppo tulla, koska ilmapiiri oli niin rakastava, lämmin ja salliva. Lisäksi saimme varsin konkreettisia välineitä parantaa, rentouttaa omaa äänentuottoa. Näitä aion käyttää jatkossakin. Kiitos tästä maagisesta matkasta, jossa arki unohtui kauas."

🌿🌿🌿🌿

Tällä äänenkäyttöön syventyvällä tutkimusmatkalla liikumme vahvasti kehollistavan äänityöskentelyn äärellä, hengityksen ja äänenkäytön yhteyden löytämisessä, oman ilmaisuvoimamme tutkimisessa ja itsemme kohtaamisen äärellä sallivassa ilmapiirissä.

Jokainen 2h sessio on suunniteltu elementtiteeman mukaisesti, kokoonnumme yhteensä 5 kertaa yhteen. Harjoitukset ovat suunniteltu tukemaan lempeää läsnäoloa ja keskittymistä, sekä tekemään tilaa luovuuden virtaavuus kokemukselle, flowtilalle joka kantaa arjenkin keskellä.

Mitä kurssi sisältää?

2h x 5 kertaa. 10h lauluopetusta. Hengitysharjoituksia * Voicework harjoituksia * Joogaa * Äänimeditaatioita * Embodied Voice harjoituksia *Oman äänisuhteen tutkimista * Piirityöskentelyä * Viikkotehtävät * Luontoyhteysharjoituksia

UKK

1. Tarvitseeko omata laulutaustaa osallistuakseen?
 

Ei tarvitse, käymme kurssilla läpi turvallisen äänenkäytön perusteet ja laulutekniikkaa. Enimmäkseen kurssin sisältö keskittyy nada yoga harjoitteisiin (jooginen äänenfilosofia) ja holistiseen eli kokonaisvaltaiseen äänenkäyttöön (meditatiivinen äänenkäyttö, miltä ääni tuntuu), luontoyhteysharjoituksiin ja ryhmätyöskentelyyn. Tarkoituksena on tutkia ääntä, ilmaisua ja siihen liittyviä tunteita, ajatuksia, uskomuksia ja vapautua pikkuhiljaa oman ilmaisun ja äänenkäytön kanssa.

2. Mitä jos yksi tai useampi kerta jää väliin?

Kurssikerran voi korvata toisessa kaupungissa, kurssi pyörii samanaikaisesti Turussa, Tampereella ja Helsingissä. 


Kurssia ei voi korvata enää seuravaana vuonna, vaan se tulee maksaa uudestaan jos haluat käydä kurssin uudelleen.

3. Voinko maksaa kurssin erissä?
 

Kyllä, kunhan kurssi on maksettuna kokonaisuudessaan ennen kurssin alkua. Jos et ole opiskelija/eläkeläinen/työtön osissa maksetaan kurssin täysihinta 300e.

4. Mitä tarvitsen tunneille mukaan?

 

Mukavat vaatteet, vesipullon, ja asian/esineen elementille jonka kanssa silloin työskentelemme.

5. Mitä kurssiin sisältyy?

2h x 5 kertaa. 10h lauluopetusta. Hengitysharjoituksia, Voicework harjoituksia, Joogaa, Äänimeditaatioita, Embodied Voice harjoituksia, Oman äänisuhteen tutkimista, Piirityöskentelyä, Viikkotehtävät, Luontoyhteysharjoituksia, Kukkasiunausseremonia seremoniakaakaon kanssa, yhteinen onlineryhmä väliviikoiksi koko matkan ajaksi minne voi päivittää prosessistaan ja tehtävänannoista.

Body, Voice, Spirit- työpaja

Tervetuloa hoitavalle matkalle läpi liikkeen, hengityksen ja äänen aaltojen 24.2. klo 17-19.30. 2,5h kestävä kokonaisuus!

Aloitamme äänimatkarentoutuksella Magdalenan johdattamana, jatkamme matkaa hengitystä, keuhkoja ja palleaa avaavaan joogaan Sallan opastuksella ja saavumme äänen aalloille ja harjoituksiin Magdalenan kanssa, joka lopuksi johdattaa meidät pitkään ja syvään soundhealingiin. Lopuksi on aikaa kokemuksen jakamiselle.

Työpajan vetäjät työskentelevät tahoillaan body, mind & spiriti -kolminaisuuden kanssa. Magda äänen terapeuttiseen käyttöön syventyneenä rituaalimuusikkona ja Salla osteopaattina ja joogaohjaajana.

Hinta: Super early bird 49 € 31.12.2023 asti Early bird 59 € 30.1. asti Tämän jälkeen 70 €

Ilmoittaudu ostamalla pääsy Holvista.

OHJAAJAT:

Äänitaiteilijana inspiroiduin luonnon hitaudesta, väreistä, valosta ja aistikokemuksista. Tutkin äänelläni sisäistä maailmaani, miten olen osana ympäristöäni, milloin rajapinta katoaa ja on vain hetki, ja sitten seuraava? Sade on paitsi suvussani kulkenut nimi, se edustaa minulle elämää, puhdistusta, tunteiden virtausta ja luonnonvoimaa.

https://www.vaskilintu.com/bio/

Olen Salla Niemi – osteopaatti, koulutettu hieroja, shiatsuterapeutti, joogahieroja sekä kieli- ja viestintäammattilainen. Virtapyörre Oy on vuonna 2013 perustettu hyvinvointi- ja viestintäalan yritykseni.

Teen Iso Roobertinkadun hoitotilassani (Iso Roobetinkatu 17-19) sekä Joogakoulu Shantissa (Runeberginkatu 43) osteopatiaa, hierontaa, shiatsuhoitoja ja aromaattista joogahierontaa. Joogan viikkotunteja ohjaan Shantissa.

Minua on aina kiehtonut kehon ja mielen yhteistyö. Olen erityisen kiinnostunut stressiperäisten vaivojen hoidosta sekä joogan että manuaalisen terapian keinoin.

Ensi kosketukseni shiatsuun vastaanottavana osapuolena sain 2000-luvun alussa. Ihastuin siinä erityisesti ajatukseen, että voiman sijasta hoidossa käytetään synkronoidun hengityksen rytmiä ja painovoimaa.

Jooga on ollut osa elämääni koko 2000-luvun. Matkaan on mahtunut monia joogatyylejä, astangasta yin-joogaan. Joitakin vuosia sitten löysin Joogastudio Pihasalin kautta tieni Janne Kontalan mieltä rauhoittavaan ja kehoa vahvistavaan slow yogaan, joka on siitä lähtien toiminut oman harjoitukseni ja opettamiseni pohjana.

Asiakkailleni haluan tarjota yksilöllisen, kiireettömän, rentouttavan ja energisoivan hoito- tai joogakokemuksen – sekä keholle että mielelle.

https://www.virtapyorre.fi/info/