Suosittu Elementaalinen äänikurssi tulossa syys-lokakuussa Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle ja ensimmäistä kertaa uuteen kaupunkiin - Jyväskylään.


Lämpimästi tervetuloa sukeltamaan äänesi äärelle!


HELSINKI


Marjaniemen hoitohuone, Helsinki. 


Ke, klo: 17-19


MAA: 11.9

ILMA: 25.9

TULI: 9.10

VESI: 23.10

LOPPUSEREMONIA: 30.10


TAMPERE


Lokaatio: Shen Garden, Finlaysoninkuja 9 (kerros 4B)TAMPERE


Torstaisin 18:30-20:30


5.9 MAA

19.9 ILMA

3.10 TULI

17.10 VESI

31.10 LOPPUSEREMONIA


TURKU


Suikkilan kartano, 20320 Turku


Tiistaisin klo: 17-19:30


MAA 3.9

ILMA 17.9

TULI 1.10

VESI 15.10

LOPPUSEREMONIA 22.10


JYVÄSKYLÄ

Mahdollisuuksien talolla, Kauppakatu 19 C ja D, Jyväskylä, Finland

Perjantaisin klo: 17-19


30.8 

13.9

4.10

11.10

25.10


Syksyn kurssien ennakkoliput myynnissä nyt, 1.6 asti super early bird!


"Päätin osallistua Elementaalinen ääni -kurssille, koska halusin hemmotella itseäni sekä tehdä tilaa luovuudelle keväällä 2024 vastapainoksi stressaavassa elämäntilanteessa. Koin, että kurssi tarjosi juuri sitä mitä tarvitsin: suorittamisesta vapaan, luovan, intuitiivisen ja lempeän tilan. Sain viisaita muistutuksia elämän hetkellisyydestä ja sen ihmeestä nauttimisesta pysähtymällä kuuntelemaan omaan kehoa ja ääntä. Erityisesti onnistuin kurssilla havainnoimaan kehollisuutta äänenkäytössä. Opin tarkastelemaan äänen värähtelyjä uudella ja hienovaraisella tavalla!"


- Heini, 2024 kurssilainen


Tällä äänenkäyttöön syventyvällä tutkimusmatkalla liikumme vahvasti kehollistavan äänityöskentelyn äärellä, hengityksen ja äänenkäytön yhteyden löytämisessä, oman ilmaisuvoimamme tutkimisessa ja itsemme kohtaamisen äärellä sallivassa ilmapiirissä.


Jokainen sessio on suunniteltu elementtiteeman mukaisesti, kokoonnumme yhteensä 5 kertaa yhteen. Harjoitukset ovat suunniteltu tukemaan lempeää läsnäoloa ja keskittymistä, sekä tekemään tilaa luovuuden virtaavuus kokemukselle, flowtilalle joka kantaa arjenkin keskellä.


"Oma kokemus ylitti todellakin täysillä kaikki odotukset mitä oli, mutta ihan sitä päätöksestä kun päätin lähteä mukaan - jota en epäröinyt hetkeäkään, se tuntu niin oikealta - tunsin että tää on joku iso ovi mistä mun täytyy kulkea kohti kukoistusta ja virtaavaa elämää takaisin linjaan itseni kanssa."

- Inka, 2023 kurssilaisen palaute


Syys-lokakuussa 2024 alkaa jälleen Elementaalinen äänikurssi neljässä kaupungissa, Tampere, Turku, Helsinki ja ensimmäistä kertaa Jyväskylässä!


Liput:


https://holvi.com/shop/vaskilintumusic/section/elementaalinen-aanikurssi/


Lue lisää kurssista: https://www.vaskilintu.com/courses/


Lue lisää palautteita: https://www.vaskilintu.com/testimonials/


Hinnoittelu:


1.6 asti Super early bird 220e (sis. 24%alv)

1.7 Early bird 250e (sis. 24%alv) 1.8 Secod bird 300e (sis. 24%alv) 15.8 eteenpäin Full price 350e (sis. 24%alv)


Ota yhteyttä jos tarvitset maksusuunnitelman tai olet vähävarainen.


Ohjaajasta:


Magdalena Sofia (Vaskilintu) on vokalisti, moderni luontomystikko. Magdalenan rakkaus ääneen on johtanut hänet poikkeukselliselle elinikäiselle matkalle etsimään tapoja käyttää ääntä ja musiikkia siltana ihmisten välillä. Hänellä on klassinen laulutausta, vuosikymmenen kokemus seremoniallisesta musiikista ja tekee musiikkia suomenkielellä, runoista ja loitsuista. Magdalena tarjoaa tilaa luoville prosesseille, transformaatiokokemuksille, jotka kulkevat olemisen fyysisten, henkisten ja emotionaalisten ulottuvuuksien läpi.


Lue lisää ohjaajasta:

Www.vaskilintu.com/bio


UKK

1. Tarvitseeko omata laulutaustaa osallistuakseen?
 

Ei tarvitse, käymme kurssilla läpi turvallisen äänenkäytön perusteet ja laulutekniikkaa. Enimmäkseen kurssin sisältö keskittyy nada yoga harjoitteisiin (jooginen äänenfilosofia) ja holistiseen eli kokonaisvaltaiseen äänenkäyttöön (meditatiivinen äänenkäyttö, miltä ääni tuntuu), luontoyhteysharjoituksiin ja ryhmätyöskentelyyn. Tarkoituksena on tutkia ääntä, ilmaisua ja siihen liittyviä tunteita, ajatuksia, uskomuksia ja vapautua pikkuhiljaa oman ilmaisun ja äänenkäytön kanssa.

2. Mitä jos yksi tai useampi kerta jää väliin?

Kurssikerran voi korvata toisessa kaupungissa, kurssi pyörii samanaikaisesti Turussa, Tampereella ja Helsingissä. 


Kurssia ei voi korvata enää seuravaana vuonna, vaan se tulee maksaa uudestaan jos haluat käydä kurssin uudelleen.

3. Voinko maksaa kurssin erissä?
 

Kyllä, kunhan kurssi on maksettuna kokonaisuudessaan ennen kurssin alkua. Jos et ole opiskelija/eläkeläinen/työtön osissa maksetaan kurssin täysihinta 350e.

4. Mitä tarvitsen tunneille mukaan?

 

Mukavat vaatteet, vesipullon, ja asian/esineen elementille jonka kanssa silloin työskentelemme.

5. Mitä kurssiin sisältyy?

2h x 5 kertaa. 10h lauluopetusta. Hengitysharjoituksia, Voicework harjoituksia, Joogaa, Äänimeditaatioita, Embodied Voice harjoituksia, Oman äänisuhteen tutkimista, Piirityöskentelyä, Viikkotehtävät, Luontoyhteysharjoituksia, Kukkasiunausseremonia , yhteinen onlineryhmä väliviikoiksi koko matkan ajaksi minne voi päivittää prosessistaan ja tehtävänannoista.